Παρουσιάζοντας το Νέο Πρόγραμμα Επιστήμης Νηπιαγωγείου του Sonlight: Οικοσυστήματα, Μετεωρολογία, Φυσική και Μηχανικός Σχεδιασμός

1

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μέσω email

Νέο πρόγραμμα Kindergarten Science από το Sonlight

ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020
Sonlight’s Kindergarten Science Program:
Οικοσυστήματα, Μετεωρολογία, Φυσική και Μηχανικός Σχεδιασμός
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το ΝΕΟ της Sonlight Επιστήμη Νηπιαγωγείου: Οικοσυστήματα, Μετεωρολογία, Φυσική και Μηχανικός Σχεδιασμός. Με αυτό το νέο επιστημονικό πρόγραμμα που βασίζεται στο STEM, τα παιδιά σας θα το κάνουν πραγματικά χρήση την επιστημονική μέθοδο για να εξερευνήσουν τον κόσμο τους.

Οι μαθητές σας θα κάνουν ερωτήσεις, θα σκεφτούν πιθανές απαντήσεις (υποθέσεις) και θα τις δοκιμάσουν μαζί σας. Δεν θα λαμβάνουν απλώς πληροφορίες, αλλά θα εξερευνούν ενεργά θέματα όπως αιτία και αποτέλεσμα, μοτίβα, δομή και λειτουργία, συστήματα, σταθερότητα και αλλαγή, κύκλους και άλλα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο πρόγραμμα Kindergarten Science της Sonlight; Συνέχισε να διαβάζεις!

Γιατί να δημιουργήσετε ένα νέο πρόγραμμα επιστήμης;

Η ιδέα για τη δημιουργία ενός νέου επιστημονικού προγράμματος ξεκίνησε με την επιθυμία να ενημερώσουμε τους επιστημονικούς πόρους βίντεο του Sonlight (Discover & Do). Κατά την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την ενημέρωση περιεχομένου βίντεο, αρχίσαμε να εξετάζουμε πιο προσεκτικά όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών μας.

Αντί απλώς να αντικατασταθούν τα ξεπερασμένα βιβλία και να ενημερώνονται οι πληροφορίες, υπήρχε η ευκαιρία να επανεξεταστεί πλήρως η προσέγγιση του Sonlight στο πρόγραμμα σπουδών της επιστήμης. Αυτή η νέα προσέγγιση διδάσκει στα παιδιά να σκέφτονται σαν επιστήμονες και χτίζει δεξιότητες STEM που είναι πολύτιμες σε έναν όλο και πιο τεχνολογικό κόσμο.

Η νέα προσέγγιση του Sonlight στην επιστήμη

Μια πρακτική προσέγγιση στην επιστήμη είναι συναρπαστική και επιτρέπει στα παιδιά να δουν την επιστήμη στη δράση. Δεν θέλαμε να χάσουμε τίποτα από αυτά με τη νέα μας επιστημονική προσέγγιση!

Αλλά, επίσης, δεν θέλαμε να σταματήσουμε να επιδεικνύουμε έννοιες μέσω επιστημονικών πειραμάτων. Η επιστήμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για τη διδασκαλία εξαιρετικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και νέων τρόπων σκέψης. Τα παιδιά σας μπορούν να εμπλακούν ενεργά στην επιστημονική διαδικασία και να μάθουν να σκέφτονται σαν επιστήμονες με νοοτροπία προσανατολισμένη στις λύσεις.

1. Διδάσκοντας στα παιδιά να σκέφτονται σαν επιστήμονες

Το νέο Επιστήμη Κ το βιβλίο πειραμάτων και τα συνοδευτικά βίντεο ακολουθούν την Επιστημονική Μέθοδο. Κάθε πρακτική δραστηριότητα ξεκινά με μια παρατήρηση ή μια συγκεκριμένη ερώτηση. Γιατί τα τροπικά δάση μεγαλώνουν με τον τρόπο που μεγαλώνουν; Ή πώς επιπλέουν τα σκάφη; Από την παρατήρηση, οι μαθητές ενθαρρύνονται να κάνουν μια πρόβλεψη και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν ένα πείραμα για να ελέγξουν την υπόθεσή τους.

Η μάθηση δεν σταματά μετά από μία μόνο δραστηριότητα. Θα προχωρήσετε για να δείτε πώς εφαρμόζεται η έννοια που έχετε μάθει σε άλλες ιδέες. Η επιστήμη είναι όλα συνδεδεμένα και συνεχώς αναπτύσσεται. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά να κάνουν μεγάλες ερωτήσεις και να εξερευνήσουν τον κόσμο του Θεού.

2. Σύνδεση Δραστηριοτήτων με Αλληλεπιδράσεις Βιβλίων

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα Επιστήμη Κ είναι ότι τα πειράματα συνδέονται με το περιεχόμενο των επιστημονικών βιβλίων. Όταν διαβάζετε για τα μυρμήγκια, θα κάνετε πολλά πειράματα σχετικά με τα μυρμήγκια και πού ζουν, πώς κινούνται και τι τρώνε.

Δουλέψαμε σκληρά για να βρούμε εξαιρετικούς, συναρπαστικούς, κατάλληλους για την ηλικία τίτλους που εξακολουθούν να διατηρούν το πρόγραμμα προσιτό και επίκαιρο. Τα βιβλία είναι γεμάτα με υπέροχες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες. Θα διαβάσετε ακόμη και μια βιογραφία για έναν κανονικό άνθρωπο που ξεκίνησε ένα κίνημα που έχει βελτιώσει δραματικά την οικολογία της βόρειας Αφρικής. Τα παιδιά θα δουν πώς η μελέτη της επιστήμης μπορεί να εμπνεύσει και να δημιουργήσει θετικές αλλαγές στον κόσμο.

3. Προσθήκη περιεχομένου STEM

Με την προσθήκη περιεχομένου STEM και Engineering Design στο νέο πρόγραμμα επιστήμης του νηπιαγωγείου, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε μαθητές που έχουν ικανότητες στους τομείς της επιστήμης και της μηχανικής. Το STEM έχει να κάνει με την εκμάθηση ενός προβλήματος και την εύρεση δημιουργικών τρόπων επίλυσής του. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν αυτά τα προβλήματα με δομημένο, επιστημονικό τρόπο.

Με τη νέα προσέγγιση του Sonlight στα επιστημονικά μας προγράμματα, τα παιδιά ενθαρρύνονται να μπουν στην καινοτομία και να πειραματιστούν μόνα τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε επιστήμονες που ακολουθούν την κλήση του Θεού και αλλάζουν τον κόσμο προς το καλύτερο!

Εισαγωγή της Νέας Επιστήμης στο Νηπιαγωγείο

Ελάτε μαζί με τη Stephanie καθώς κάνει βουτιές με τους δημιουργούς του νέου προγράμματος Kindergarten Science, Amber and Luke. Θα μιλήσουν, αναλυτικά, για το Science K: Οικοσυστήματα, Μετεωρολογία, Φυσική και Μηχανικός Σχεδιασμός. Αυτή η ομάδα θα εξερευνήσει τα νέα βιβλία, τα πειράματα και τα φύλλα εργασίας που συνθέτουν αυτή τη νέα φιλοσοφία της Επιστήμης του Sonlight. Ίσως ακόμη και να μάθετε για το μέλλον των επιστημονικών προγραμμάτων Sonlight.

αναρτήθηκε από Πρόγραμμα Σπουδών Sonlight την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του νηπιαγωγείου της Sonlight!

Αποκτήστε το νέο πρόγραμμα American History Kindergarten με μια απλή σειρά. Περιλαμβάνει το ΝΕΟ Πρόγραμμα Ιστορίας Νηπιαγωγείου / Βίβλου / Λογοτεχνίας Αναγνώστες, Γραφή, Γλωσσικές Τέχνες, η ΝΕΑ Επιστήμη Νηπιαγωγείου πρόγραμμα και Μαθηματικά. Όλα όσα χρειάζεστε για να διδάξετε ένα παιδί, για ένα χρόνο… με μια εύκολη σειρά.

Το ΝΕΟ Πακέτο Νηπιαγωγείου για όλα τα θέματα της Sonlight

ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020
Sonlight’s Kindergarten Πακέτο Παντός Θέματος
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μέσω email

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply