Πού είναι τώρα οι νικητές της υποτροφίας Sonlight;

0

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μέσω email

Πού είναι τώρα οι νικητές της υποτροφίας Sonlight;

Είχαμε μια πολυάσχολη χρονιά στο Sonlight, καθώς είχαμε την ευλογία με πολλούς νέους μαθητές στο σπίτι που εντάχθηκαν στην οικογένειά μας. Θεωρούμε ευλογία να καθοδηγήσουμε τους νέους γονείς σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι που μπορεί να απολαύσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Πριν από χρόνια, ήθελα να υποστηρίξω τους μαθητές του Sonlight καθώς επιδίωκαν τις κλήσεις τους. Ήθελα επίσης στοιχεία για το πόσο καλά προετοιμάζει το Sonlight τους μαθητές για το κολέγιο. Έτσι ξεκινήσαμε το Sonlight Scholarship Foundation. Κάθε χρόνο η επιτροπή υποτροφιών αξιολογεί προσεκτικά τη στοίβα των υποψηφίων, επιλέγει τους νικητές και απονέμει συνολικά $4.000 έως $20.000 στον καθένα.

Εάν ο μαθητής σας στο Sonlight θα ξεκινήσει το κολέγιο το 2021, θα πρέπει να κάνει αίτηση τώρα πριν από το Προθεσμία 1 Δεκεμβρίου 2020.

Ο μαθητής σας μπορεί να επιλέξει την κατηγορία για την οποία θα υποβάλει αίτηση: μια που δίνει προτεραιότητα στο ακαδημαϊκό επίτευγμα ή μια που δίνει προτεραιότητα στην αποστολή, τη δημιουργικότητα και τις πράξεις καλοσύνης.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με την επιλεξιμότητα και να γνωρίσετε τους νικητές του 2020.

Πρόσφατα έμαθα τι έχουν κάνει μερικοί προηγούμενοι νικητές υποτροφιών. Τους ρώτησα πώς ο Sonlight τους είχε βοηθήσει να προετοιμαστούν για το κολέγιο και όχι μόνο. Τι διασκεδαστικό να λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις! Αφού χρησιμοποίησαν το Sonlight στο σχολείο τους, αυτοί οι νεαροί ενήλικες έχουν τελειώσει τις προπτυχιακές σπουδές και ακολουθούν τα καλέσματά τους.

«Το Sonlight με δίδαξε να διατηρώ πολλές πληροφορίες και πώς να κάνω ταχυδακτυλουργικά την ανάγνωση πολλών βιβλίων ταυτόχρονα, κάνοντας παράλληλα παραλληλισμούς και εφαρμογές μεταξύ όλων αυτών. Η εμπειρία εξισορρόπησης αυτού του μεγάλου φόρτου εργασίας και η κατανόηση του τρόπου συσχέτισης διαφορετικών θεμάτων/υλικών μεταξύ τους ήταν πολύ χρήσιμη όταν έφτασα στο κολέγιο.”

— Χάνα Β.

Η Hannah B. αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στο Lynchburg, VA το 2020 με πτυχίο στη Στρατηγική Επικοινωνία με διπλό δευτερεύον στα Αγγλικά και στις Παγκόσμιες Σπουδές. Τώρα είναι παντρεμένη και εργάζεται ως προγραμματιστής περιεχομένου και συγγραφέας στην ομάδα εταιρικού μάρκετινγκ σε μια μεγάλη περιφερειακή εταιρεία στέγης.


«Το Sonlight με προετοίμασε να μάθω και να σκεφτώ μόνος μου, κάτι που με προετοίμασε να ασχοληθώ με τον διαλυμένο κόσμο μας. Ανακάλυψα ότι το Sonlight μου έδωσε μια ισχυρότερη βάση τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην προσωπική ανάπτυξη από πολλούς από τους συνομηλίκους μου».

— Μπόμπι Ν.

Ο Bobby N. υπηρετεί επί του παρόντος ως αξιωματικός τεθωρακισμένων στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την αποφοίτησή του από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών στο West Point το 2020. Ο Μπόμπι σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών με Άριστα και Περιφερειακές Σπουδές Λατινικής Αμερικής εκεί και ήταν αποδέκτης του Harry S Υποτροφία Τρούμαν κατά τη διάρκεια του νεώτερου έτους του


«Λόγω της ανάγνωσης τόσων πολλών βιβλίων που μεγάλωνα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο σπίτι, το Sonlight Curriculum με βοήθησε να εξοπλίσω για το κολέγιο με γερές βάσεις στο λεξιλόγιο, στην κατανόηση ανάγνωσης και στην κριτική σκέψη, τα οποία ήταν όλα μια μεγάλη βοήθεια στη συγγραφή εργασιών. Η εκπαίδευση στο σπίτι μου έμαθε επίσης την πειθαρχία να ολοκληρώνω τις εργασίες μόνος μου για να δώσω τις εργασίες εγκαίρως.

Είμαι επίσης ευγνώμων για τις ευκαιρίες υποτροφιών που προσφέρει το Sonlight, οι οποίες με βοήθησαν να ακολουθήσω το κάλεσμα που είχε βάλει ο Θεός στην καρδιά μου για να σπουδάσω χορό στο ORU».

— Ευαγγελίνη Β.

Η Evangeline B. έλαβε το Bachelor of Arts in Dance Performance στο Πανεπιστήμιο Oral Roberts. Αυτή τη στιγμή χορεύει (και κατέχει διοικητική θέση) με την Instruments Ballet Company στο Portland, OR., μια επαγγελματική χριστιανική ομάδα μπαλέτου που χρησιμοποιεί τον χορό ως υπουργείο σε επαγγελματικό επίπεδο ως μη κερδοσκοπικό οργανισμό.


«Η μελέτη με το Sonlight με δίδαξε τη σημασία του να βρίσκω χαρά στη μάθηση. Το Sonlight με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η μάθηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και συναρπαστική, όχι απλώς μια αγγαρεία. Όταν έφτασα στο κολέγιο, ξεκίνησα ως ειδικός νοσηλευτικής. Μετά από δύο χρόνια συνειδητοποίησα ότι το σχολείο είχε γίνει ξανά αγγαρεία και δεν απολάμβανα τη μάθηση όπως απολάμβανα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Έτσι άλλαξα ειδικότητα σε κάτι που μου άρεσε και μου φάνηκε ελκυστικό. Είμαι τόσο χαρούμενος που το έκανα!

Βρήκα την Κοινωνιολογία και την κοινωνική έρευνα που μου ταιριάζει καλύτερα. Η εκμάθηση με το Sonlight μου έδωσε την ελευθερία να εξερευνήσω τα θέματα και τις μεθόδους μάθησης που μου άρεσε. Ήταν μια ωραία υπενθύμιση ότι μπορώ να απολαμβάνω τη μάθηση. Μέχρι σήμερα δεσμεύομαι να είμαι δια βίου μαθητής και πιστεύω ότι το μεταπτυχιακό είναι στο εγγύς μέλλον.»

—Κέιλα Ρ.

Η Keila R. αποφοίτησε το 2019 από το Calvin College (τώρα Calvin University) με άριστα στην Κοινωνιολογία και ανήλικος στις Σπουδές Διεθνούς Ανάπτυξης. Η Keila είναι επί του παρόντος ειδικός στην έρευνα στο Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Calvin.


«Η εκπαίδευση στο σπίτι με το Sonlight μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω αυτοκίνητρο για τις σπουδές μου. Αυτό με έβαλε πολύ μπροστά από τους συνομηλίκους μου στο πανεπιστήμιο. Με εξυπηρέτησε καλά στο προπτυχιακό και στην ιατρική σχολή».

— Γκρέις Γ.

Η Grace G. σπουδάζει για να υπηρετήσει την κοινότητά της ως γιατρός. Αποφοίτησε το 2018 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και τώρα είναι στην ιατρική σχολή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Loma Linda.


Όλα αυτά από μαθητές που μεταχειρισμένος ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στη λογοτεχνία μέχρι το γυμνάσιο. αγαπώ το ποικιλία για το τι καταφέρνουν οι μαθητές του Sonlight!

Αυτή η λίστα μου θυμίζει ότι το Sonlight παρέχει μια ευρεία εκπαίδευση που διδάσκει στους μαθητές πώς να σκέφτονται και να αναπτύσσονται. Αυτό, με τη σειρά του, τους προετοιμάζει για κάθε λογής σταδιοδρομία—συμπεριλαμβανομένου του άξιου καθήκοντος να εκπαιδεύσουν τα δικά τους παιδιά στο σπίτι κάποια μέρα! Κάθε νικητής της υποτροφίας με τον οποίο είχα το προνόμιο να μιλήσω είναι άρτιος, στοχαστικός και έχει ξεκάθαρα μια καρδιά για τον Κύριο. Όλοι θέλουν να ακολουθήσουν το κάλεσμα του Θεού στη ζωή τους.

Λάβετε υπόψη σας τις υποτροφίες του Sonlight, ανεξάρτητα από το αν το παιδί σας έχει ή όχι εκπληκτικές βαθμολογίες. αν έχει την καρδιά να υπηρετεί τον Κύριο και θέλει να αξιοποιήσει σωστά την κολεγιακή εκπαίδευση. ή, εάν ο νεαρός ενήλικας σας έχει ευγενείς, ανεξάρτητες αναζητήσεις στη ζωή, τον ενθαρρύνω να υποβάλει αίτηση.

Ίσως αυτό το μήνυμα χρησιμεύει αποκλειστικά για να σας υπενθυμίσει ότι το Sonlight λειτουργεί πραγματικά. Εάν τα παιδιά σας έχουν σχέδια διαφορετικά από το κολέγιο, εξακολουθείτε να τα εξυπηρετείτε καλά παρέχοντάς τους μια τόσο ολοκληρωμένη και ισχυρή εκπαίδευση.

Το θέμα δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά που κερδίσει υποτροφίες. Στόχος είναι η ανατροφή των παιδιών εξοπλισμένοι να κάνουν ό,τι τους καλεί ο Θεός. Προσεύχομαι να βοηθήσει το Sonlight εσύ κάνε ακριβώς αυτό.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση μέσω email

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply